Gaultmillau verwelkomt Sillyfox

Veghel- De gids met toprestaurants GaultMillau bracht zijn zestiende gids uit. Hij bevat meer dan 700 adressen van de beste restaurants in het land, waaronder ruim 200 nieuwe ontdekkingen; nieuwe restaurants, maar ook bestaande restaurants die voor het eerst in de gids staan.

Bij de ontdekkingen en nieuwkomers niets of niemand minder dan ons eigen restaurant Sillyfox van Chef Joppe Sprinkhuizen, gevestigd op de Noordkade, met een waardering van 14/20  en twee koksmutsjes. Proficiat!

De gids  vermeldt: ‘In een monumentale silo op het terrein van de voormalige graanfabriek vind je Sillyfox. Binnen robuuste, ronde tafels in een betonnen ruimte en in het midden een met ruw hout bekleed kookeiland. Grote ontluchtingsbuizen duiken de grond in. Chef Joppe Sprinkhuizen serveert een indrukwekkend aantal ‘foxbites’. Dan eten we langoustine: een tartaar met passievrucht en spitskool en gesauteerde langoustine met wortelcurry, radijs en kokos. De saus is lekker pittig. Het gerecht Tarbot & Kreeft komt ook in twee afzonderlijke gangen: de tarbot mooi gegrild. De kreeft met vadouvan curry, pompoen en jus van schaaldieren. Een smakelijke avond is verzekerd’