Voortgang omchippen afvalcontainers

Meierijstad- Afgelopen weken zijn de grijze afvalcontainers in de voormalige gemeente Veghel en Sint-Oedenrode grotendeels omgechipt. Komende week/weken zijn Erp, Boerdonk en Keldonk aan de beurt.

Deze week ontvangen zij hierover een brief met een sticker met datum. Plak deze sticker met datum op de container en zet de container op de afgesproken datum om 7.00 uur buiten aan de straat.

Uw container niet omgechipt?

U herkent de omgechipte container aan de witte sticker die op de achterkant van de container is geplakt met uw adres en het logo van Meierijstad.

Wanneer er geen nieuwe witte sticker op de achterkant van de container met uw adresgegevens en het logo van gemeente Meierijstad is geplakt, is deze niet omgechipt. De komende weken worden er extra ‘veegroutes’ uitgezet voor de niet omgechipte containers. U ontvangt in dit geval een nieuwe brief met een nieuwe datum waarop uw container wordt omgechipt. Plak deze sticker met datum op de container en zet deze op de afgesproken datum om 7.00 uur buiten aan de straat.

Heeft u vragen hierover, bel met de uitvoerder DVL milieuservice telefoonnummer 0800-8890988 (gratis) 

Nb In Schijndel is het omchippen niet nodig, daar hebben de containers al een nieuwe chip.

In het kort
 

Een omgechipte container
heeft een sticker aan de achterkant van de container met uw adres en logo van de gemeente. Uw container is klaar voor 2019.

Niet omgechipte container
heeft geen sticker aan de achterkant van de container. U ontvangt (opnieuw) een brief met sticker en datum en zet de container op afgesproken datum om 7:00 uur aan de staat. Extra veegroutes zorgen voor het omchippen.