Pietenboot in de haven

Veghel- Jij komt toch ook op zaterdag 1 december naar Veghel om samen met Sint en twee van zijn pieten een gezellig boottochtje te maken! Gedurende anderhalf uur vergezel jij Sinterklaas en zijn pieten op één van hun boten. Zodra je aan boord van komt heet de Sint je van harte welkom en in zijn grote boek zoekt hij op of er nog bijzonderheden over afgelopen jaar zijn. Het wordt hartstikke leuk!

Het boottochtje:
De kinderen en een volwassene zijn om 10:00, 12:30 of 15:00 uur welkom op de boot van Sinterklaas die aanmeert in de Veghels haven. Samen met je (groot-)ouder, broertje(s) en/of zusje(s) neem je plaats op de boot en vaar je gedurende circa 90 minuten in de Veghelse wateren.

Zingen en dansen
Sinterklaas verwelkomt de kinderen en hun ouders terwijl ‘vaarpiet’ aan het roer staat. Aan het eind spelen er vrolijke klanken door de boot en dansen de pieten samen met de kinderen tijdens de pietendisco. 

Bijzonderheden 
Opstappen aan de Noordkade ter hoogte van de ‘oude Gamma’. 

Let wel: de boottocht is minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. 

         Kosten
De kosten voor dit boottripje bedragen € 5,00 per persoon die meevaart. De gelovende kinderen krijgen ook nog een glaasje ranja en een presentje. 

Let op: Kaartjes voor de boottocht zijn alleen te koop aan de balie van het UITpunt (Markt 1, Veghel). Hier kunnen ouders ook vooraf informatie over hun kind doorgeven zodat Sinterklaas dit kan gebruiken tijdens de tocht. Het gaat hier om 1 of 2 kleine bijzonderheden. Denk bijvoorbeeld aan een verliefdheid, bijzondere prestatie etc. 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de boot. Omdat het een activiteit is die gericht en bedoeld is voor kinderen is er per kind maximaal 1 volwassene toegestaan.