Voorbereiding Fight Cancer Night van start

Meierijstad- De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. Natuurlijk zijn ondernemers druk bezig met ondernemen maar ook willen ze meer tijd besteden aan sport. Daarnaast zijn ondernemers enorm begaan met Goede Doelen. Dat gaan we dus combineren in dit evenement. Overigens is het ook mogelijk om namens een bedrijf iemand af te vaardigen. Je komt dan op een reJe hoeft dus niet perse ondernemer te zijn. Ondernemers

Wat zoeken we?

We zoeken 12-16 ondernemers die vanaf februari 2018 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Inmiddels hebben zich maar liefst al 13 kandidaten gemeld. Het evenement is daarom al zowat vol geboekt. Mocht je dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?

De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen wordt je van de traningen enorm fit maar leef je samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 17 augustus 2019 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?

Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan.

Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.